Splitbamboe Speedyclips

SpeedyClips op stok zijn dé uitvinding voor kwekers die hun arbeidskosten willen verlagen met voor gemonteerde clips op een splitbamboestok. Dit product is de snelste en gemakkelijkste manier om je planten te ondersteunen en is geliefd bij veel van onze klanten. Met deze bevestigingsmethode voor de orchideeën kun je de bamboe steunstokken nog sneller verwerken. De SpeedyClips op stok combineert de voordelen van een sterke, makkelijk handelbare clip met een stevige plantstok voor met name de Phalaenopsis .

Gebruikersgemak als uitgangspunt – SpeedyClips

Dankzij het unieke ontwerp van deze clip leg je de geleider snel en stevig om takken heen. Gebruikersgemak is het uitgangspunt geweest, want het verwerken van voor gemonteerde clips is minder vermoeiend. Dit komt omdat de clips zich al op de juiste hoogte bevinden. Het apart pakken van clipjes, het verenkelen en de goede positie kiezen is daarmee niet meer nodig. Minder beweging, minder verlies door vallende clips, geen metaal.

Onze splitbamboestokken zijn geschikt voor machinale verwerking.

Schimmelwerend

Onze zelfontwikkelde schimmelwerende behandeling zorgt ervoor dat onze splitbamboe goed bestand is tegen vocht. Daardoor is het te gebruiken voor verschillende groenteplanten en buitenplanten. Bovendien is behandelde splitbamboe niet aantrekkelijk voor plant-bedreigende insecten.

 

Benieuwd of de SpeedyClip iets voor jou is? Vraag dan de gratis samplebox vol clips aan en ontdek de mogelijkheden. (let op! hiervoor geldt: zolang de voorraad strekt.)

Samplebox aanvragen

Houd onze websiteFacebookInstagram en LinkedIn pagina’s in de gaten voor alle updates!

 

 

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.
Telefoon +31 (0)342 42 41 66
WhatsApp +31 (0)6 13 50 89 65

× WhatsApp