Wereldwijd actief voor de tuinbouw

Van Nifterik Nederland en NIF China

NIF CHINA

In China heeft Van Nifterik twee eigen bedrijven: Het handelskantoor in Guangzhou en een productiebedrijf in Yuanzhou.

Het handelskantoor houdt zich bezig met inkoop van grondstoffen van plantstokken, halffabricaten en transport.

Het productiebedrijf zorgt onder andere het produceren van bamboerekken, verven van de bamboestokken, plastificeren en clippen.

Door de korte lijnen en de snelle communicatie zorgen we voor betrouwbare informatie over de productie en leveringen. Daarmee wordt de kwaliteit van onze producten en service verbeterd.
En hier zijn we trots op!

Oog voor Chinese collega’s

De ethische code die bij Van Nifterik in Nederland geldt voor werknemers, geldt ook voor NIF China. Onze medewerkers werken in uitstekende omstandigheden. Zij verdienen gemiddeld meer dan de norm in China en worden op tijd uitbetaald.

Ook is er geen sprake van kinderarbeid of overwerken. Onze Chinese collega’s hoeven niet te werken op zondag, Christelijke feestdagen of Chinese feestdagen.

Van Nifterik Nederland

In Nederland houdt het team zich bezig met het klantcontact en de verkoop. De focus ligt op een goede relatie met onze klanten. Er wordt ingespeeld op de huidige situatie rond de kwekerij.

Het innovatieteam houdt zich bezig met onderzoek naar materialen en ontwikkeling van onze producten. Zo wordt het assortiment steeds uitgebreid en kunnen we voldoen aan de wensen van jou als klant.

Daarnaast wordt er in Nederland gezorgd voor een snelle, flexibele en betrouwbare levering.

Transport in Nederland

Voor het transport naar onze Nederlandse klanten werken we nauw samen met KSV-transport uit Ede. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van sierteeltproducten en kent onze sector als geen ander. KSV is de huisvervoerder van veiling Plantion.

Van Nifterik en Plantion bevinden zich nog geen 800 meter bij elkaar vandaan. KSV vervoert bloemen en planten vanuit het Westland naar Plantion en neemt de producten van Van Nifterik mee terug. Vaak naar dezelfde kwekers!

Dit heeft als gevolg dat KSV nauwelijks met lege vrachtwagens rijden. Efficiënt en milieuvriendelijk!

× WhatsApp