• =
  • Over ons

Topkwaliteit plantondersteuning

Optimale omstandigheden voor je planten!

Over Van Nifterik

Als kweker heb je een doel: zorgen voor optimale omstandigheden voor je planten om het beste kweekresultaat te bereiken. De ondersteuning is daar een onderdeel van. Door topkwaliteit plantondersteuning te leveren doen wij er alles aan om onze klanten te ontzorgen. Met bevlogen teams in Nederland en China ben jij gegarandeerd van vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige producten.

Van Nifterik Holland b.v.

Ons kantoor in Ede. Kom gerust eens langs. De koffie staat klaar!

U
Bamboo Village Uganda certificaat

Bamboo Village Uganda

Het bamboebos in Oeganda om onze CO2-uitstoot te compenseren

U

NIF AGRI SUPPORT

Ons handelskantoor in Guangzhou

U

NIF PRODUCTION, TRANDING AND SERVICE

Ons productiebedrijf in Yuanzhou

U

Historie

52 jaar geleden begon Barend van Nifterik als fruitteler met de handel in boompalen. Die werden gebruikt als ondersteuning van fruitbomen. Zijn toewijding zorgde ervoor dat zowel in Nederland als ver daarbuiten Van Nifterik’s Palenhandel een begrip werd.

Van Nifterik is uitgegroeid tot specialist in bamboestokken, bamboerekken en andere ondersteuningsmaterialen. De missie is door de jaren heen niet veranderd. Nog steeds willen we onze klanten wereldwijd van de beste plantondersteuning voorzien.

LOCATIES

Met twee bedrijven in China en het moederbedrijf in Nederland zorgen wij voor efficiënte bedrijfsprocessen. Door het rechtstreekse contact met China, kunnen we snel en makkelijk schakelen. De korte lijntjes zorgen voor persoonlijkheid en betrouwbaarheid.

Certificaten en footprint

Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom streven continue naar het verlagen van onze footprint. Zo plant Bamboo Village Uganda al 2 jaar bamboebos om onze CO2-uitstoot te compenseren. Daarnaast is onze keuze voor bamboe producten een keuze waar planten en dieren blij mee zijn.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is ook terug te zien in de werkkwaliteit en productkwaliteit. Vol trots kunnen wij zeggen dat onze collega’s van NIF China succesvol de ISO 9001:2015 certificering en ISO 14001:2015 certificering behaald hebben. Dit toont aan dat wij consequent producten kunnen leveren die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van onze klanten en dat onze medewerkers in een veilige en milieuvriendelijke omgeving kunnen werken.

Team

Een enthousiast team met een gezamenlijke missie: de beste en mooiste plantondersteuning ontwikkelen. Binnen een open organisatie met een hechte groep werknemers komt iedereen tot bloei.

× WhatsApp