CombiClip

Slim en uniek

Als kweker zoek je naar méér dan alleen een mooie uitziende clip. Van Nifterik begrijpt de issues waar je als (orchideeën)kweker mee te maken hebt en blijven daarom innoveren met bindmaterialen voor de tuinbouw. Het uitgekiende en doordachte ontwerp van onze eigen ontwikkelde CombiClip is hiervan het bewijs. De CombiClip is in ons eigen beheer en zo bent je gegarandeerd van een uniek product.

Alle voordelen in één clip

CombiClips zijn snel en efficiënt te bevestigen op alle soorten en formaten takken. Terwijl je tak en plantstok in de ene hand houdt, bevestigt je deze clip in één rechte handeling met de andere hand. Dit werkt efficiënt en de spieren worden zo tot een minimum belast. De CombiClip geef je planten de benodigde ondersteuning maar laat tegelijkertijd wat groeiruimte over. Daarnaast ‘klitten’ deze clips niet in de doos waardoor ze makkelijk uitneembaar zijn. Zo ontzorgen we je met de CombiClip van ‘afval’, ergernis, oponthoud en metalen onderdelen.

 

Benieuwd of de CombiClip iets voor jou is? Vraag dan de gratis samplebox vol clips aan en ontdek de mogelijkheden. (let op! hiervoor geldt: zolang de voorraad strekt.)

Samplebox aanvragen

 

 

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.
Telefoon +31 (0)342 42 41 66
WhatsApp +31 (0)6 13 50 89 65

× WhatsApp