Splitbamboe productieproces

Splitbamboe productieproces

Het is een heel proces om van een bamboepaal de splitbamboe stokken te maken die wij leveren aan onze klanten. In een reeks video’s laten we zien hoe het splitbamboe productieproces in zijn werk gaat. Het begint natuurlijk allemaal met het kappen van de bamboepalen op de heuvels in China. Vervolgens worden de bamboepalen in het juiste formaat gezaagd. En als afwerking worden de stokken eventueel geverfd en behandeld met een schimmelwerende behandeling. Met de door onszelf ontwikkelde schimmelwerende behandeling is splitbamboe veel beter bestand tegen vocht en te gebruiken voor een scala aan groenteplanten en buitenplanten. Bovendien is behandelde

splitbamboe niet aantrekkelijk voor plant-bedreigende insecten.  Als de stokken goedgekeurd zijn op kwaliteit vertrekken ze vervolgens op transport naar onze klanten. Waar ze heel veel prachtige planten stevigheid bieden om nog verder te groeien.

Onze splitbamboe is massief, licht en heeft een levensduur die in overeenstemming is met de eis van de plant. Nagenoeg alle splitbamboe is rond, maar wij kunnen ook vierkante splitbamboe leveren (met of zonder schil)! Vraag gerust naar de mogelijkheden. Onze splitbamboestokken zijn geschikt voor machinale verwerking.

Kijk de video’s om te zien hoe dat in zijn werk gaat! Houd onze websiteFacebookInstagram en LinkedIn pagina’s in de gaten voor alle updates!

Splitbamboe

Categorie:

Nieuws
× WhatsApp